Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σεπτέμβρης με καταιγίδες

Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινότερα τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011...


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 20 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 με 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στα νοπτιοανατολικά πελάγη ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι και τοπικά στα βόρεια ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο...
Τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στους 30 στις ακτές. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.