Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τι σου είναι το "θεαθήναι"!



Υπουργοί και υφυπουργοί αλλά και δημοσιογράφοι είναι από σήμερα δωρητές οργάνων, καθώς συμπλήρωσαν την αίτηση εγγραφής μέλους στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών, που μοιράστηκε από τον υπουργό...
 Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, κατά τη διεξαγωγή του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης της σημαντικότητας των μεταμοσχεύσεων.

Δωρητές οργάνων έγιναν σήμερα οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Μ. Παπαϊώαννου, υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, Αμυνας, Π. Μπεγλίτης και οι υφυπουργοί Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, Εργασίας Ι. Κουτσούκος, Κ. Σπηλιόπουλος, Εξωτερικών Δημήτρης Δόλης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ. Σταυρόπουλος.

Ο πρωθυπουργός είναι ήδη δωρητής οργάνων

planet-greece: κάτι μου λέει ότι οι μισοί (τουλάχιστον) θα το πάρουν πίσω...


1 σχόλιο:

  1. Για να πάρουν όργανα από κάποιον, ο δότης πρέπει να είναι εγκεφαλικά νεκρός, συνήθως από ατύχημα. Πόσοι πολιτικοί από απαρχής μεταμοσχεύσεων έχουν δηλωθεί εγκεφαλικά νεκροί; ΚΑΝΕΝΑΣ! Εμ, με τόση καλοπέραση, φροντίδα και φύλαξη, όλα αυτά τα κοπρόσκυλα σιγά μην πάθουν τίποτα. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.