Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο βαψομαλλιάς ένωσε το ΠΑΣΟΚ!


Όσα δεν κατάφερε η Τρόικα, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ακόμη και η απειλή διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, το κατάφερε ο βαψομαλλιάς, γαλάζιος συνδικαλιστής, Θύμιος Λυμπερόπουλος. Με τις δηλώσεις του, συστράτευσε ολόκληρη την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ εναντίον του και κατ΄επέκταση εναντίον των ταξιτζήδων και υπερ του Ραγκούση...





«Οι δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας ταξί και γνωστού στελέχους της Ν.Δ., κ. Θύμιου Λυμπερόπουλου, και οι απειλές που εκτόξευσε εναντίον του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση, και των βουλευτών, είναι απαράδεκτες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ
 
«Ο κ. Λυμπερόπουλος οφείλει να γνωρίζει ότι στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες οι βουλευτές λειτουργούν τηρώντας το Σύνταγμα και με πλήρη ελευθερία συνείδησης», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Οι βουλευτές διαμηνύουν ότι θα συμμετάσχουν αποφασιστικά στο δημόσιο διάλογο που άνοιξε το Υπουργείο Υποδομών έτσι ώστε, όπως επισημαίνουν, οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου να ανταποκρίνονται στην ανάγκη να μπουν κανόνες στη λειτουργία των ταξί.

«Στόχος μας», καταλήγουν, «είναι η διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες, καθώς και εργασία με ασφαλείς προοπτικές για τους ιδιοκτήτες ταξί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος Λυμπερόπουλος σε δηλώσεις του το πρωί απηύθηνε ευθεία απειλή κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο.  Όπως ανέφερε, ο κλάδος θα τους στοχοποιήσει και θα έχουν την αντιμετώπιση που θα έχει και ο ίδιος ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.