Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επίθεση στον Πάγκαλο από ένοπλους!


Πρωί πρωί με... την αυγούλα έμελλε να βρεθεί γι' ακόμα μια φορά στο στόχαστρο...



πολιτών ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρισκόταν πεζός με κατεύθυνση το γραφείο του ,με την ασφάλειά του στην πλατεία Ομονοίας όταν τον πλησίασε ένα ζευγάρι και αρχισε να τον στολιζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Η ασφάλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου κάλεσε την αστυνομία και το ζευγάρι, ένας άντρας 26 και μια γυναίκα 24 ετών,συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα μαχαίρι και σπρέι πιπεριού και γι αυτό το λόγο κρατούνται, αντιμετωπίζοντας κατηγορία περί παράνομης οπλοφορίας. Ακόμα δεν εχει διευκρινηστεί εαν ο Αντιπρόεδρος σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά των δύο ατόμων.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΟΠΛΟΙ!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς, αγαπητέ/η φίλε/η δεν δίνεις σημασία στα όσα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ έχουμε γράψει. Το επαναλαμβάνουμε αυτούσιο από το κείμενο που έχουμε αναρτήσει: "Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα μαχαίρι και σπρέι πιπεριού και γι αυτό το λόγο κρατούνται, αντιμετωπίζοντας κατηγορία περί παράνομης οπλοφορίας".
    Σύμφωνα με το νόμο, λοιπόν, θεωρούνται ένοπλοι. ΔΕΝ αναφέραμε ότι πραγματοποίησαν ένοπλη επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.