Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου με νυφικό στο "Emirates" για να δει την Άρσεναλ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Άφωνοι οι οπαδοί της Άρσεναλ αλλά και οι περίπου 3.500 φίλοι του Ολυμπιακού, είδαν χθες βράδυ να μπαίνουν στο γήπεδο ένα ζευγάρι διαφορετικό από τα άλλα! Νύφη και γαμπρός, έδωσαν το "παρών" στις κερκίδες του σταδίου Emirates γνωρίζοντας την αποθέωση ακόμη και από τη μασκότ της Άρσεναλ! Νύφη ήταν η Λέττα...




Γαβαλά. Δημοτική Σύμβουλος στο Κερατσίνη και γαμπρός ο Δημήτρης Πέππας, οδηγός της ΕΘΕΛ.

Και οι δύο, είναι εξαιρετικά αγαπητοί στον Πειραιά και την θύρα 7, όπου έχουν και εισιτήριο διαρκείας. Ακόμη και στο ταξίδι του μέλιτος, όμως, δεν μπορούσαν να μην δουν την ομάδα τους να παίζει στην Ευρώπη.



Έτσι, παντρεύτηκαν στην Σαντορίνη και φρόντισαν το ταξίδι του μέλιτος να συμπέσει με το παιχνίδι της ομάδας τους με την Άρσεναλ. Πραγματικά από του φιλάθλους που χαίρεσαι να βλέπεις στα ελληνικά γήπεδα και εξαιρετικοί χαρακτήρες και οι δύο, όπως μας πληροφορούν πηγές του planet-greece.

Να ζήσουν, τους ευχόμαστε, και καλούς απογόνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.