Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού στο Ζάγκρεμπ


Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ΚΚ Ζάγκρεμπ και κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο στην Ευρώπη, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του. Παίζοντας στο... ρελαντί, οι παίχτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφεραν να νικήσουν με σκορ...




62-81! Οι "πράσινοι" ήταν εντυπωσιακοί στον αμυντικό τομέα στις πρώτες τρεις περιόδους και ανάγκασαν τους γηπεδούχους να πετύχουν μόνο 33 πόντους (έναντι 61 των πρωταθλητών Ευρώπης). Η πολύ πιεστική άμυνα και τα 17 κλεψίματα, που έκανε έδωσαν τις ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Στο παιχνίδι "πέντε εναντίον πέντε" οι "πράσινοι" είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και "χτύπησαν" μέσα στο καλάθι, όπου οι ψηλοί του υπερείχαν των αντιπάλων της κροατικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα είχε νικήσει με ακόμη μεγαλύτερη άνεση, εάν ήταν πιο εύστοχος στα τρίποντα (4/15) και στις βολές (15/22). Με την διαφορά να φτάνει τους 33 πόντους (59-26 στο 27'), οι "πράσινοι" χαλάρωσαν, ειδικά στην άμυνα, στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα η ΚΚ Ζάγκρεμπ να μειώσει την διαφορά με πρωταγωνιστή τον Σον Μέι σε αξιοπρεπή επίπεδα. Η κροατική ομάδα, ωστόσο, δεν έδειξε έτοιμη για να αγωνιστεί σε επίπεδο Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.