Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΕΒ: Γιατί πανηγυρίζετε για το κούρεμα;


"Η πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή συμφωνία κορυφής δεν προσφέρεται ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για υστερικές αντιδράσεις", δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ), Δημήτρης Δασκαλοπούλος, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της Συνόδου. "Εξάλλου, πολλά σημεία της...



παραμένουν αδιευκρίνιστα", επισημαίνει.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ υποστηρίζει ότι "με τις αποφάσεις τις συνόδου η Ευρώπη κατέληξε σε ένα πλαίσιο που διευθετεί τα του οίκου της, ενώ ταυτόχρονα απευθύνει στην Ελλάδα ένα αυστηρό τελεσίγραφο. Δίνεται, ωστόσο, χρόνος και μία ύστατη ευκαιρία να δουλέψουμε για να παραμείνουμε στην Ευρώπη. Από εμάς εξαρτάται πλέον", τονίζει ο κ. Δασκαλόπουλος.

"Οι πολιτικές ηγεσίες", συνεχίζει, "έχουν πρωτίστως σήμερα το χρέος απέναντι στον λαό να επιδείξουν στοιχειώδη λογική, ειλικρίνεια και σωφροσύνη. Κατ' εξοχήν δική τους εθνική ευθύνη, υποστηρίζει, είναι να διασφαλίσουν ότι ο τόπος θα αποφύγει την εναλλακτική προοπτική - της οριστικής χρεοκοπίας και της κατάρρευσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.