Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Γυναίκα σεκιούριτι άνοιξε την πόρτα!

Μέχρι και μολότοφ έριξαν οι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν μες στο στάδιο Καραϊσκάκη, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Η αστυνομία, μετά από έρευνα, εντόπισε μια γυναίκα υπάλληλο της εταιρίας σεκιούριτι η οποία άνοιξε την πόρτα σε μια θύρα και εισήλθαν 100 κουκουλοφόροι στο γήπεδο...



προκαλώντας 8λεπτη διακοπή!

Η ίδια υποστήριξε ότι άνοιξε την πόρτα ώστε να μπουν στο γήπεδο δύο συνάδελφοί της και εκείνη τη στιγμή βρήκαν την ευκαιρία οι 100 Ελληνες (όπως λέει η αστυνομία), που δεν είχαν εισιτήριο, να μπουν σαν κύριοι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να επιτεθούν προς τη μεριά των Κροατών, ρίχνοντας μέχρι και μολότοφ!

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας και αποφάσισε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τόσο της γυναίκας όσο και των δύο συναδέλφων της για την πράξη αυτή που έδωσε τη δυνατότητα της εισβολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επεισόδια έχασε τις αισθήσεις του ένας οπαδός ενώ όπως έγινε γνωστό αργότερα, ένας Κροάτης έχασε ένα δάχτυλο στα επεισόδια. Βέβαια και οι Κροάτες… μόνο καλά παιδιά δεν ήταν καθώς συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και πέταξαν τις δικές τους φωτοβολίδες, κροτίδες και δυναμιτάκια.

Ετσι και αλλιώς αρκετοί από αυτούς είχαν έρθει αποφασισμένοι για φασαρίες. Τρία πούλμαν με Κροάτες που δεν είχαν εισιτήριο εντοπίσθηκαν από την αστυνομία λίγες ώρες πριν τη σέντρα και οδηγήθηκαν στην οδό Τζαβέλλα όπου έμειναν εκεί. Όχι, όμως, χωρίς να προξενήσουν φασαρίες, Κάποιοι οπλίστηκαν με ρόπαλα (άγνωστο πού τα βρήκαν) και συγκρούστηκαν αρχικά με δυνάμεις των ΜΑΤ κι εν συνεχεία με οπαδούς από τον Πειραιά.


Δείτε ΕΔΩ βίντεο με τα επεισόδια

*planet-greece με πληροφορίες από Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.