Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Εντελώς καραγκιόζηδες στο Υπουργείο οικονομικών.

Ποιός από όλους τους καραγκιόζηδες (συγγνώμη κιόλας ρε καραγκιόζη-τι μας φταις και εσύ) σκέφτηκε να ενημερώσουν οι πολίτες μέσω sms αν δικαιούνται έκπτωση ή όχι.Η προθεσμία...

 ξεκίνησε την Παρασκευή και λήγει σήμερα.Το 54160 που στέλνουν τα μηνύματα έχει "μπουκώσει".τα μηνύματα δεν γίνονται δεκτά  και ο κόσμος που δεν έχει πλέον πως να την βγάλει, αγωνιά αν θα καταφέρει να κερδίσει την έκπτωση φόρου που δικαιούται.
Για να μην ανησυχεί ο κόσμος λοιπόν να σας πούμε πως σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου:
"Με την υποβολή έγκυρης αίτησης στην υπηρεσία μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2011, ο δικαιούχος ιδιοκτήτης, του οποίου η αίτηση θα γίνει δεκτή, εξασφαλίζει την ενσωμάτωση της απαλλαγής ή της έκπτωσης στον αμέσως επόμενο λογαριασμό ηλεκτρισμού.
Για όσους υποβάλλουν εκπρόθεσμα την αίτησή τους μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2011 (λήξη της υπηρεσίας), και εφόσον αυτή γίνει δεκτή, η απαλλαγή ή η έκπτωση θα συμψηφιστεί στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τη ΔΕΗ μετά την έγκριση της αίτησης."
 
Άρα υπάρχει περιθώριο έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.