Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ντέρμπι - φωτιά στο Φάληρο


Οι πιο καλά φορμαρισμένες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος δίνουν ραντεβού το απόγευμα, στο στάδιο Καραϊσκάκι, για να λύσουν τις αγωνιστικές διαφορές τους...




Ο Ολυμπιακός θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του εντός συνόρων και ο ΠΑΟΚ να τον εκτοπίσει από την κορυφή.
Μπορεί να είμαστε ακόμα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ να αποτελεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της ποδοσφαιρικής σεζόν, όμως η μοίρα το έφερε έτσι ώστε το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει να αναγορευτεί σε ντέρμπι κορυφής, με τον "Δικέφαλο" να εμφανίζεται πιο έτοιμος από ποτέ να διεκδικήσει μέχρι τέλους τα πρωτεία στην Ελλάδα.

Με δεδομένο μάλιστα ότι αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις μεσοβδόμαδα, όλα δείχνουν ότι το αποψινό ματς θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις σε όσους το παρακολουθήσουν, είτε από τις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είτε από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 8.30 από τη Nova Sports1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.