Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστικό τελεσίγραφο έξι μηνών. "'Η εφαρμόζετε το πρόγραμμα ή πάτε στη Δραχμή"!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Νομίζετε ότι σας είπαν όλη την αλήθεια για το "κούρεμα" του χρέους των ομολόγων και για την βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας; ΨΕΜΑΤΑ! Υπάρχουν 5 κρυφά άρθρα, που το planet-greece φέρνει στο φως της δημοσιότητας για την πραγματική αλήθεια όσω συμφωνήθηκαν και που στην ουσία δεν μιλούν για απλή εφαρμογή των μέτρων αλλά για πλήρη υποδούλωση στις επιταγές του ΔΝΤ και της Τρόικας, διαφορετικά η χώρα θα οδηγηθεί σε πλήρη πτώχευση, έξοδο από το ευρώ κι επιστροφή στη Δραχμή! Απίστευτο; Διαβάστε την συνέχεια και θα καταλάβετε ότι πλέον όχι μόνο δεν μπορούμε να αντιδράσουμε αλλά δεν έχουμε ούτε καν το δικαίωμα να σκεφτούμε εναλλακτικό τρόπο δράσης!...




Οι δανειστές μας, διαστόματος Άνγκελα Μέρκεγ, Νικολά Σαρκοζί αλλά και εκπροσώπου των τραπεζιτών, Τσαρλς Νταλάρα είναι σαφείς. Έθεσαν συγκεκριμένες υποχρεώσεις και χρονοδιαγράμματα τα οποία η χώρα πρέπει να τηρήσει.

Dead line της συμφωνίας είναι το προσεχές εξάμηνο.

Αρχής γενομένης από τον Δεκέμβρη του 2011 η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία με τις τράπεζες, ώστε στις αρχές του 2012 το "κούρεμα" των ομολόγων να βρίσκεται εν τη πλήρη εξέλιξη.

Τον ίδιο μήνα θα παρουσιαστούν και οι προτάσεις για τις Συνθήκες, όπως τις αποφάσισαν και υπέγραψαν οι ηγέτες - μέλη της Ευρωζώνης, αν δηλαδή οι επιπτώσεις για μια χώρα που αποτυγχάνει να πιάσει τους στόχους της (στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα) θα είναι η αυτόματη έξοδος από το ευρώ ή η πλήρη απεμπόληση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Οι τελικές αποφάσεις επί των προτάσεων των Συνθηκών θα ληφθούν τον Μάρτιο του 2012. Γι' αυτό σας αναφέραμε παραπάνω ως dead line το πέρας του εξαμήνου. Τότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη της χώρας μας. Και συνεχίζουμε...


Μάρκελ και Σαρκοζί ήταν σαφείς. Πρέπει να προχωρήσουν από... χθες οι αποκρατικοποιήσεις καθώς και οι διαρθρωτικές αλλαγές που αφορούν στα κλειστά επαγγέλματα, την αγορά εργασίας και το Ασφαλιστικό. "Το Ασφαλιστικό;" θα αναρωτηθείτε... και δικαίως. Αυτό που ΔΕ σας είπε κανείς είναι ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, το οποίο θα προβλέπει αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης κατά δύο έτη, από τα 65 στα 67! Γιατί αυτό; Επειδή πολύ απλά, αν κι επισήμως προς το παρόν το διαψεύδουν, τα ασφαλιστικά ταμεία, που έχουν επενδύσει από τα 26 δισ. των κεφαλαίων τους, τα 22 δισ. σε ελληνικά ομόλογα, θέλοντας και μη θα υπαχθούν στη συμφωνία του "κουρέματος". Τα λεφτά αυτά, όμως, κάπως πρέπει να ξαναβρεθούν, προκειμένου να ΜΗΝ καταρρεύσουν. Η αύξηση του ορίου ηλικίας στα 67 αποτελεί μονόδρομο. Και τις σχετικές υποδείξεις έχουν ήδη κάνει οι ευρωπαίοι και η Τρόικα στην κυβέρνηση.

Δείτε τα 5 επίμαχα άρθρα, τα οποία προβλέπουν φρικτά πράγματα για τους Έλληνες, και που κανείς δε σας γράφει:




Και ο κατάλογος με τις απάνθρωπες δεσμεύσεις της χώρας μας δε σταματάει εδώ. Δεσμέυσαμε τον ήλιο (ναι καλά διαβάσατε) στους Γερμανούς για την προκαταβολική αποπληρωμή των δανείων! Το πολυδιαφημιζόμενο πρόγραμμα "Ήλιος" που οι Γερμανοί θα επενδύσουν στην ανάπτυξη της χώρας μας δεν είναι τόσο αθώο όπως ακούγεται. Στην ουσία, οι εκπρόσωποι της Τρόικας δέσμευσαν προκαταβολικά 15 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα "Ήλιος", απ' όπου τα χρήματα από την πώληση της ηλιακής ενέργειας θα πηγαίνουν απευθείας στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής, δηλαδή στον EFSF!!!

Αν υπήρχε ένας λόγος για τον Τσαρλ Νταλάρα που πείστηκε να πει το πολυπόθητο "ναι" στις δήθεν μεγάλες πιέσεις των Μέρκελ και Σαρκοζί δεν ήταν γιατί τον στρίμωξαν, όπως διαδίδουν τα παπαγαλάκια - μεγαλοδημοσιογράφοι υψηλά αμοιβόμενοι - στην γωνία. Ήταν γιατί με αυτή τη συμφωνία, εάν πετύχει το πείραμα της Ελλάδας, όλες οι τράπεζες θα έχουν βγει πολλαπλά οφελημένες έχοντας προεισπράξει για την ακρίβεια τα χρήματα που δήθεν χάνουν μέσω της έκτατης ενίσχυσης. Εάν από την άλλη η Ελλάδα αποτύχει, όλοι οι τραπεζίτες θα βγουν κερδισμένοι μέσω της εξαργύρωσης των CDS.

Σε απλά ελληνικά, κάποιοι έδωσαν δικαίωμα, άλλοι να ορίζουν όχι τις τύχες μας αλλά τις ίδιες τις ψυχές μας. Με τις υγείες μας....

1 σχόλιο:

  1. βιαζονται οι ευρωπαιοι[φιλοι μας]να αρπαξουν τα ασημικα της πατριδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.