Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ,τα έψαλε στους Γερμανούς δημοσιογράφους

«Ζούμε εδώ, παράγουμε εδώ, πονάμε εδώ και έχουμε προτάσεις, ιδέες και επενδυτική εντιμότητα».
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος μιλώντας στην ημερίδα που διοργανώθηκε για Έλληνες και Γερμανούς επιχειρηματίες ,αναφερόμενος...


 σε δημοσιεύματα εφημερίδων σχετικά με την παρουσία πολλών Γερμανών επιχειρηματιών στο «BUSINESS FORUM» τόνισε, πως δεν είδε κάποια εφημερίδα να αναφέρεται και στην παρουσία 350 Ελλήνων επιχειρηματιών από 24 διαφορετικούς κλάδους, σχολιάζοντας μάλιστα πως: «Οι Έλληνες επιχειρηματίες που είναι σήμερα εδώ, δεν ήρθαν με κανέναν αεροπλάνο από το εξωτερικό, ήρθανε εδώ κοντά από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο».
Η αναφορά αυτή έγινε ,εξαιτίας των δημοσιευμάτων στον Γερμανικό και Ευρωπαϊκό τύπο,που υποστηρίζουν πως οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν βγάλει τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού και δεν επενδύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.