Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο παπάς είχε γκόμενα!


Ερωτικό σκάνδαλο με ιερέα συγκλονίζει τους κατοίκους ενός χωριού στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο ιερέας της ενορίας κατηγορείται από γυναίκα που διαμένει στο Αγρίνιο, ότι είχε συνάψει δεσμό μαζί της...




Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο χωριό, δεν γνώριζε ότι ο ιερωμένος είναι έγγαμος, γεγονός που λέει ότι της απέκρυπτε. Όταν όμως μετά από λίγο καιρό η γυναίκα έμαθε, ότι ο ιερέας ήταν παντρεμένος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, εκείνος της ανέφερε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και ήταν θέμα χρόνου η έκδοση του διαζυγίου.

Απ' ότι φαίνεται, ο έρωτας της γυναίκας προς το πρόσωπό του ήταν τόσο ισχυρός που πείστηκε, κάνοντάς την να αναμένει τα τυπικά για τον χωρισμό. Όμως, όσο περνούσε ο καιρός δεν υπήρχε καμία εξέλιξη επί του διαζυγίου με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να κινήσει τις υποψίες της. Ώσπου τελικά η ίδια ισχυρίζεται πως έμαθε, ότι ο ιερωμένος, όχι μόνο δεν βρισκόταν σε διάσταση με την παπαδιά, αλλά η σχέση τους δεν είχε καν κλονιστεί. Τόσο η γυναίκα όσο και οι οικείοι της, έχουν ήδη καταγγείλει την εν λόγω συμπεριφορά στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Από την πλευρά της, η Μητρόπολη και ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Κοσμάς προσωπικά και σε αυτή την περίπτωση ενήργησαν αστραπιαία και σύμφωνα με όσα ορίζει ο εκκλησιαστικός νόμος. Έτσι, έπραξαν τα δέοντα και πλέον η υπόθεση έχει περιέλθει στην αρμοδιότητα του Συνοδικού Δικαστηρίου.

πηγή dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.