Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πόσο εύκολα ξεχνάς τις φιλίες σου ρε Κακλαμάνο


Τον ξέχασες Μάνο Κακλαμάνο τον Σωκράτη, ε; Ξέχασες τις λυσσαλέες επιθέσεις του Παπαγιάννη κατά του Γκιόλια, μέσω του blog του κι έτσι, αφού με ανοιχτές αγκάλες τον υποδέχτηκες, ως διευθυντής στο ράδιο 9, τώρα τον κάλεσες και στον γάμο του παιδιού σου! Έκανες φίλο έναν από τους ανθρώπους που στοχοποίησαν τον Σωκράτη! Περιχαρής ο "καλαπόδης" έσπευσε να φωτογραφηθεί στα βαφτίσια του παιδιού σου, με τους υπόλοιπους καλεσμένους και να το ανεβάσει στο blog του...





όλο καμάρι! Για τον Κοντομηνά, δεν έχουμε να σχολιάσουμε. Επιχειρηματίας είναι. Φίλος δεν πιάνεται. Την τσέπη του κοιτάει και το συμφέρον του (αν και αυτό πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση με το ηθικό...).

Αλήθεια, ρε Κακλαμάνο, την πρόσεξες την φωτογραφία που βάλαμε στην αρχή της ανάρτησης; Είναι από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Τότε που έχυνες τόνους μελανιού για τον Σωκράτη, που τα ανδρείκελα της ΣΕΧΤΑΣ δολοφόνησαν με 17 σφαίρες.

Τι έγινε σήμερα; Εξαργύρωσες καλά εκείνες τις μαύρες ημέρες; Έσβησες τον Σωκράτη από τη μνήμη σου; Ξέχασες; Δε θυμάσαι τι έγραφε ο Σωκράτης για τις οργανωμένες επιθέσεις που δεχόταν από τον Παπαγιάννη; Δε θυμάσαι; Κοίτα τι έχουμε... Μία επιστολή του Σωκράτη, στο troktiko!!! Για δες τι έγραφε, τότε, για τον Παπαγιάννη, και πώς ο ίδιος εξυπηρετούσε τα σχέδια του Μάκη Τ., πού ήθελε να τον εξαφανίσει...

1η Μαρτίου 2009- γράφει ο Σωκράτης μεταξύ άλλων, για τους λόγους παραίτησής του από τον Τριανταφυλλόπουλο:

"Στις 27 Οκτωβρίου εστάλη e-mail στο troktiko(προφανώς και υπάρχει)με την παράκληση να μην γράψει για τα πλαστά τιμολόγια του ALTER γιατί όπως έλεγες κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Εκείνο το βράδυ τα πράγματα ηρέμησαν. Στις 28 Οκτωβρίου(αν δεν κάνω λάθος) παρ’ ότι ο κ.Παπαγιάννης συνέχισε τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου (μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν κατηγορούμαι για τίποτα και μόνο μάρτυρας έχω πάει σε δίκες που σε αφορούσαν, κτλ, κτλ)και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σένα. Γνώριζες ότι ο Γ.Παπαγιάννης είχε σχέσεις με τον Γ.Κουρή και τον Ν.Χατζηνικολάου και άρα δεν είναι λογικό να συκοφαντεί έναν άνθρωπο του σταθμού. Δεν λέω να μην του ασκεί κριτική αλλά μην γράφει ψευδή γεγονότα. Τότε λοιπόν παραιτήθηκα. Όταν το έμαθες πήρες το αυτοκίνητο και επέστρεψες πολύ γρήγορα από την Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι με πήρες δύο τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσα γιατί επερχόταν μεγάλη σύγκρουση και δεν ήθελα να με μεταπείσεις για άλλη μια φορά να γυρίσω στο γραφείο. Άφησα να καταλαγιάσει το κλίμα."

Τι έγινε Μάνο; Τα θυμήθηκες; Σου θυμίζουν τίποτ' όλα αυτά; 

Κάποιοι, πλησίασαν συνεργάτες του planet-greece, όταν πληροφορηθήκαμε τη συνεργασία του Παπαγιάννη με το Ραδιο 9, που διευθύνεις, και μας είπαν να μην σε... χτυπήσουμε μέσω του blog, άλλο, γιατί ήταν άδικο. Δεν ήταν δική σου η απόφαση, δε συμφωνούσες κλπ. Είπαμε απλά να κάνουμε υπομονή. Όχι να το βουλώσουμε, ή να το μασήσουμε (το τονίζουμε)... υπομονή! 


Και δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Μπράβο σου, "τιμάς" και... με το παραπάνω τη μνήμη του Σωκράτη. Καλές ημέρες να έχεις με τον καινούργιο σου φίλο... Όσο για μας, εδώ θα 'μαστε και θα τα λέμε. 


Και για να μην ξεχνιόμαστε, διαβάστε κι αυτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.