Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κυκλώματα των φυλακών χτύπησαν με δυναμίτη στο σπίτι του δ/ντη φυλακών Αυλώνα. Δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση [BINTEO & ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]


Είναι η δεύτερη φορά που διευθυντής φυλακών Αυλώνα, γίνεται στόχος κυκλωμάτων των φυλακών που διευθύνει. Απ' ότι φαίνεται δεν πήρε το... μήνυμα, την πρώτη φορά κι έτσι, τα ξημερώματα είπαν να γίνουν πιο... πειστικοί. Ο 50χρονος, Παύλος....




Δουλάμης πετάχτηκε έντρομος από το κρεβάτι του, στη 1.30 τα ξημερώματα, στο άκουσμα του εκκωφαντικού θόρυβου της έκρηξης στην πυλωτή του σπιτιού του, στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου και Κυρίνθου, στη Χαλκίδα.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία - ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το evianews.com, από την έκρηξη το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Έκρηξη στην Χαλκίδα (ΔΕΣ)

Στο βίντεο ντοκουμέντο, βλέπετε τα κομμάτια από το αυτοκίνητο, που πετάχτηκαν σε ακτίνα αρκετών μέτρων.



Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος κυκλωμάτων των φυλακών ο Παύλος Δουλάμης. Σχεδόν ένα χρόνο πριν, στις 22 Οκτωβρίου 2010, γεροδεμένοι κουκουλοφόροι, αφού τον ψέκασαν με σπρέι στο πρόσωπο, στη συνέχεια τον χτύπησαν αλύπητα.Το διάστημα εκείνο ήταν διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού.

Το πόστο στον Κορυδαλλό, ανέλαβε στις 3 Μαρτίου 2009, κατόπιν απόφασης του τότε υπουργού δικαιοσύνης, επί Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια. Αμέσως μετά την επίθεση της 22ας Οκτωβρίου κρίθηκε σκόπιμο από τη νέα ηγεσία του υπουργείου να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή για την ασφάλειά του.

Πάντως, σε ότι αφορά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 4.25 τα ξημερώματα, στο Χαλάνδρι, στην οδό Σαχτούρη 32, οι έως τώρα έρευνες των αστυνομικών δείχνουν ότι δεν πρέπει να σχετίζεται με αυτή στην Χαλκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.