Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός "τρώει" τα παιδιά του


Μετά το δανεισμό του Πέταρ Γκρμπιτς στο Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με το Γιώργο Κατσικογιάννη...



Ο νεαρός αμυντικός μέσος, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη μορφή του δανεισμού στον ΟΦΗ, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε από το ξεκίνημα της περιόδου κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση στον Λεβαδειακό, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της περιόδου, του ποδοσφαιριστή Πέταρ Γκρμπιτς, καθώς και τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατσικογιάννη", αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση. Ο παίκτης βρίσκεται σε επαφές με τη Δόξα Δράμας και μέσα στο επόμενο 48ωρο θα έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Η Δόξα Δράμας στη σύνεχεια προχώρησε σε τρεις νέες μεταγραφές.Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι ο Πέτρος Κανακούδης, ο Μουχάμεντ Αμπουμπακάρι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα και ο Γιώργος Κατσικογιάννης που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο τελευταίος μάλιστα έκανε δηλώσεις και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός τρώει τα δικά του παιδιά και τόνισε πως ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσικογιάννη:

‘’ Ο Ολυμπιακός τρώει τα δικά του παιδιά και είναι κακό αυτό για την ομάδα. Είχε και έχει πάρα πολλά ταλέντα, αλλά βλέπουμε ότι πέρα του Φετφατζίδη και του Ποτουρίδη δεν υπάρχει άλλος στην επαγγελματική ομάδα. Όλοι οι άλλοι έχουν φύγει. Ταλέντο υπάρχει και όταν είχαμε τον Αλεξανδρή προπονητή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα των Νέων τότε πετούσε, αλλά κανείς πλην των προαναφερθέντων δεν ανέβηκε στην πρώτη. Είμαι αδικημένος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μόνο. Δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω. Αλλά σέβομαι τις αποφάσεις όλων’’.

πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.