Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ας μην ξεχνάμε κι όλας (σχετικά με τον κ.Παπαδήμο)

Το ότι κατάφεραν τα δύο μεγάλα κόμματα,έστω και υπό τους εκβιασμούς των ξένων εταίρων μας να τα ψιλοβρούν είναι ένα θετικό βήμα.ίσως κάποια στιγμή ΟΛΑ τα κόμματα θα πρέπει να αποφασίσουν πως πρέπει να δουλέψουν για την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας φαίνεται να βαδίζει προς την τοποθέτηση του κ.Λουκά Παπαδήμου (ο οποίος επέστρεψε χθες εσπευσμένα από τη Νέα Υόρκη) στη θέση του πρωθυπουργού. Δεν θα πρέπει όμως...


να ξεχνάμε πως ο κ.Παπαδήμος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας (1994-2002) ενεπλάκει (ακόμη και με την απραξία του) στην υπόθεση του χρηματιστηρίου,στην υπόθεση των swaps της Goldman-Sachs,στην αποστολή ψευδών στατιστικών στοιχείων στην Ευρώπη ,προκειμένου να μπούμε στο ευρώ,στην υπόθεση ΔΕΚΑ,στην υπόθεση του εκτροχιασμού του προϋπολογισμού της Ολυμπιακής κατά 10 φορές.Αυτά μας έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.

Ο κ.Παπαδήμος γνώριζε και γνωρίζει για όλα αυτά. Η ΝΔ μάλιστα τον είχε καλέσει να καταθέσει στην επιτροπή της βουλής για την υπόθεση των swaps.Επίσης το γεγονός ότι είναι άμισθος οικονομικός σύμβουλος του Παπανδρέου, δεν είναι και ότι καλύτερο. Απλά, για να μην ξεχνιόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.