Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σκούρα τα πράγματα για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Σύμφωνα με την Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα του Πέτρου Κωστόπουλου, εργάζονται απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο. Για τον λόγο αυτό η ΕΤΕΡ κήρυξε 48ωρη απεργία σε NITRO, SFERA και DERTI....
Στη χθεσινή του συνεδρίαση και εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεώς μας, κατά την σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την κήρυξη:
48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την 7.00η ώρα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την 7.00η ώρα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό DERTI,
48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την 6.00η ώρα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την 6.00η ώρα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA και
48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την 6.00η ώρα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την 6.00η ώρα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό NITRO RADIO
με αιτήματα :
• Στην καταβολή των χρεωστούμενων δεδουλευμένων στα μέλη μας για τους μήνες Σεπτέμβριο 2011 και Οκτώβριο 2011.
• Στην καταβολή στην ΕΣΕΡ των παρακρατηθεισών συνδρομών των μελών μας όπως ορίζει η ΣΣΕ μας.
• Στην πλήρη εφαρμογή της ΣΣΕ μας.

Καλούμε τις Διοικήσεις των ραδιοσταθμών NITRO RADIO, SFERA και DERTI να προχωρήσουν αμέσως ως οφείλουν στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας».

1 σχόλιο:

  1. Απλήρωτους εργαζομένους ίσως έχουν κι άλλοι. Ωστόσο είναι ένδειξη ηθικής κατάπτωσης επιχειρηματίας με τέτοια συμπεριφορά να εμφανίζεται ως παρουσιαστής σα να πρόκειται για άλλο πρόσωπο επειδή αλλάζει η επαγγελματική περιγραφή.
    Κι αλλλού υπάρχουν κατεστραμένες επιχειρήσεις, κι αλλού υπάρχουν επιχειρηματίες που φαλιρίζουν. Μα δεν εμφανίζονται δημοσίως σα να μη συμβαίνει τίποτε.
    Ο ίδιος καλά κάνει. Από τοςυ επιχειρηματίες αλλίμονο αν περιμέναμε ηθικές αναστολές. Η κοινωνία που δέχεται αυτές τις κατάστάσεις έχει πρόβλημα. Απόρησα.
    Μήπως αν.. αν κλεινόταν με συμβούλους στο γραφείο του, με αιδώ και περίσκεψη, να έβρισκε τη λύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.