Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι άλλοι δύο ποιοι είναι τελικά ...

Τους δύο της φωτογραφίας τους ξέρει όλη η Ελλάδα οι άλλοι δύο όμως ποιοι είναι... Παπανδρέου και Σαμαράς γράφουν την δική τους ιστορία στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, καιρός να γνωρίσουμε και την ταυτότητα των δύο άλλων μελών της παρέας....
Έχουμε λοιπόν δύο που ακολούθησαν τον δρόμο της πολιτικής οι άλλοι δύο όμως συμφοιτητές τους  στο Κολέγιο της Μασαχουσέτης,  διάλεξαν τελείως διαφορετικούς δρόμους. Πρόκειται λοιπον για τους Φίλιππο Τσιάρα και Στέφανο Μανουηλίδη.

Ο Φίλιππος Τσιάρας, ακολούθησε καλλιτεχνικά μονοπάτια και έγινε διεθνούς φήμης εικαστικός, γεννήθηκε στην Αμερική και είναι παιδί μεταναστών από Λάρισα και Γρεβενά, ο πατέρας του μάλιστα ήταν αντάρτης στο πλευρό του Άρη Βελουχιώτη. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος Μανουηλίδης είναι οικονομολόγος, ζει και εργάζεται ως σύμβουλος ασφαλίσεων και επενδύσεων στην Αθήνα.  Οσο για την εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε το Πάσχα του 1972 στο σπίτι της οικογένειας Τσιάρα στο Νιου Χάμπσαϊρ των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.