Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια που κατηγορείται .......... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου για τη στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, ο συνήγορος υπεράσπισης της τρίτης κατηγορούμενης, Έλενας Σκορδέλη ανέφερε ότι η πελάτισσα του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου....

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Έλενας Σκορδέλη αιτιολόγησε ότι δεν πρόκειται για επιπόλαια ασθένεια αλλά πολύ σοβαρή και χρήζει άμεσης ιατρικής φροντίδας. Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου, με τη σύμφωνο γνώμη της κατηγορούσας αρχής ενέκρινε το αίτημα της υπεράσπισης και η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο μεταξύ, η δίκη συνεχίστηκε με την αντεξέταση από την υπεράσπιση του μάρτυρα κατηγορίας Μάριου Καριόλου, Διευθυντή του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και την κατάθεση παραδεκτών γεγονότων.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο το πρωί με την κατάθεση νέου μάρτυρα κατηγορίας.

Σημειώνεται πως άλλοι 20 μάρτυρες κατηγορίας πρόκειται να καταθέσουν στη δίκη, εκτός και εάν η υπεράσπιση κάνει αποδεκτές τις καταθέσεις κάποιων μαρτύρων ώστε να αποφευχθεί η κατάθεση τους στο Δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.