Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΑΚΕΡΜΑΝ:Ανυπολόγιστες οι ζημιές εαν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Γι αυτό από την πρώτη στιγμή φωνάζουμε στο planet-greece πως όλοι οι χειρισμοί του ΠΑΣΟΚ ήταν λάθος,επειδή "ψάρωσαν" από το ενδεχόμενο να μας πετάξουν έξω από το ευρώ και να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε.Ή επειδή μπορεί... κάτι άλλο να είχαν στο μυαλό τους κάποιοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ.Το ίδιο και τώρα .Μας εκβιάζουν με την έκτη δόση λέγοντας πως...


 αν δεν υπογράψει ο Σαμαράς δεν θα μας την δώσουν.ΟΚ ας μην υπογράψει ο Σαμαράς να δούμε τι θα κάνουν.Ας κρατήσει ο Σαμαράς έστω και για μια φορά την εθνική μας περηφάνια αλώβητη.Διαβάστε τώρα τι είπε ο Άκερμαν για να καταλάβετε τι θα γίνει εαν δεν υπογράψει ο Σαμαράς.

Ανυπολόγιστες θα ήταν οι ζημιές από ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν, ο οποίος εκτιμά ακόμη ότι κάτι τέτοιο θα καθιστούσε ουσιαστικά απίθανη την εξόφληση του χρέους της χώρας μας.
Μιλώντας χθες σε εκδήλωση στην πόλη Passau της Βαυαρίας, ο κ. Ακερμαν τάχθηκε επίσης κατά της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ως δανειστή τελευταίου καταφυγίου για χώρες με δημοσιονομικά προβλήματα, που θα επέτρεπε την απεριόριστη αγορά κρατικών ομολόγων.
Εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του στην έκδοση ευρωομολόγων, ενώ υπεραμύνθηκε της ενίσχυσης των κεφαλαίων του μηχανισμού διάσωσης της ΕΕ (EFSF), και της δυνατότητάς του να απορροφά πρώτα από όλους τις όποιες ζημίες που αφορούν κρατικό χρέος.

Με πληροφορίες από το Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.