Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Θα γίνει της υπογραφής το κάγκελο

Τελικά θα έχουμε γέλια με το θέμα των υπογραφών καθώς ακούμε διάφορα αλλα που είναι η πραγματικότητα ποιος ξέρει ; Ο καθένας λοιπόν έχει και ένα σενάριο....
Ο Λουκάς Παπαδήμος δηλώνει βέβαιος ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν το καθήκον τους, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της 6ης δόσης, δήλωσε ο Λουκάς Παπαδήμος μετά τη συνάντησή του με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.


Η ΝΔ μένει στις πέντε θεσμικές και πλήρεις ενέργειες, με τις οποίες έχει δημοσίως δεσμευτεί ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς στην συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης. «Δεν έχω να προσθέσω κάτι πάνω στο θέμα της υπογραφής που ζητείται από τον κ. Σαμαρά» συμπλήρωσε.

Επίσης, ο κ. Μιχελάκης είπε ότι δεν έχει υποβληθεί κάποιο αίτημα από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικό με υπογραφή του κ. Σαμαρά.


Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, Jan Kees de Jager, μιλώντας στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο, RTL 7 είπε χαρακτηριστικά «θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να υπάρξει δέσμευση και από τον αρχηγό της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την εφαρμογή του πακέτου των μεταρρυθμίσεων. Τα λόγια δεν είναι αρκετά. Έχουμε ξεπεράσει πια αυτό το στάδιο. Θέλουμε την υπογραφή από αυτόν τον κύριο Σαμαρά. Διαφορετικά, δεν θα πάρουν χρήματα. Τελεία και παύλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.