Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τέλος ο Λεμονής από τον Πανιώνιο


Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί ακόμη, αλλά με την κίνησή του ο Τάκης Λεμονής, έθεσε ο ίδιος εαυτόν εκτός Πανιωνίου...


Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση των "κυανέρυθρων", αλλά δεν έβαλε την φόρμα του. Χαιρέτησε τους παίκτες και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Η απόφασή του αναμενόταν εδώ και μέρες, ιδιαίτερα μετά τα όσα είχαν γίνει γνωστά για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.  Αιτία, τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ, σε συνδυασμό με το εξωπραγματικό (για τα δεδομένα της ομάδας) συμβόλαιο του Λεμονή που προβλέπει αποδοχές της τάξεως των 700 χιλιάδων ευρώ ετησίως για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Όσο για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου, οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου θα εισπράξει τα δεδουλευμένα ως και τον Νοέμβριο που φτάνουν σε ποσό 280 χιλιάδων ευρώ, από το οποίο μάλιστα οι 220 χιλιάδες είναι «κατοχυρωμένες» με επιταγές που έχει στα χέρια του.

Επικρατέστερος να τον διαδεχθεί φέρεται ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Ακης Μάντζιος, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο πρόσληψης ξένου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.