Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στο ναδίρ δάνεια και καταθέσεις.Πρόβλημα ρευστότητας στις τράπεζες.

Στο ναδίρ βρίσκονται τα δάνεια και οι καταθέσεις στις τράπεζες οι οποίες σε κάθε πολιτική παλινωδία που προκαλεί διαρροή καταθέσεων καλούνται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στη ρευστότητά τους.
Σύμφωνα με...


 τα στοιχεία που ανακοίνωσε  η Τράπεζα της Ελλάδος , ο ρυθμός πιστωτικής επέκτασης διαμορφώθηκε στο -2,2%, από -1,3% τον Αύγουστο 2011 (και από 1,2% τον Σεπτέμβριο 2010).
Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες ο ρυθμός πιστωτικής επέκτασης βρίσκεται στο -5,1% και για τα νοικοκυριά στο -3,1%, με τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τα νοικοκυριά να μένουν «εκτός παιχνιδιού» σε ό,τι αφορά τη δανειοδότησή τους, καθώς παρατηρήθηκε και πάλι αρνητική καθαρή ροή δανείων της τάξης του 1 δισ. ευρώ, έναντι θετικής ροής ύψους 1,2 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.