Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τι θα γίνει με την EUROVISION - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το ραντεβού έγινε και τώρα όλοι περιμένουν να δούνε τι θα γίνει σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην κρατική τηλεόραση με την συμμετοχή και εκπροσώπων των δισκογραφικών εταιριών...
εκεί οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης παρέθεσαν τα δεδομένα για το πως σκοπεύουν να κινηθούν φέτος στο κεφάλαιο eurovision. Το planet-greece εξασφάλισε πληροφορίες και σας τις παραθέτει, το μπάτζετ για φέτος υπολογίζεται γύρω στις 300.000 ΕΥΡΩ κατι λιγότερο από πέρυσι. Από αυτά τα 100.000 θα δοθούν για την συνδρομή στην EBU όπως προβλέπεται και απομένουν 200.000για τα υπόλοιπα. Από όσα διέρρευσαν ζητήθηκε από της εταιρίες να βάλουν και αυτές το χέρι στην τσέπη για τον φετινό διαγωνισμό. Από πλευράς εταιριών δεν υπήρξε κάποια απάντηση ωστόσο το κλίμα ήταν καλό και ανανεώθηκε το ραντεβού για την Παρασκευή όπου θα δοθούν όλα τα στοιχεία.

Θα πρέπει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι σε αυτό το ραντεβού δεν έδωσε το παρόν η γυναίκα που τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει όλη την προσπάθεια και πάρα τα περιορισμένα μπάτζετ κατόρθωνε κάθε χρόνια η Ελλάδα να βρίσκεται μέσα στην 10αδα. Η Λίτσα Πισκέρα δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΕΡΤ και όλοι περιμένουν ποιος ή ποια θα καταφέρει να συνεχίσει την τεράστια κληρονομιά που άφησε.

Πάντως στην κρατική τηλεόραση θα έπρεπε ίσως να δώσουν μεγαλύτερο βάρος σε ενα προϊόν που φέρνει υψηλές τηλεθέασης. Δεν είναι λογικό να δίνεται 1.500.000 για μια τηλεοπτική εκπομπή κάθε Σάββατο βράδυ και η Γιουροβιζιον με θεαματικότητες που φτάνουν το 75 με 80% να αντιμετωπίζεται με τόση αδιαφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.