Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τους κούφανε όλους η ΕΡΤ με την eurovision - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Απίστευτα πράγματα φέρεται να έχει ζητήσει η ΕΡΤ από όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην eurovision....
Η κρατική τηλεόραση λοιπόν ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι εκείνη θα πληρώσει την συνδρομή της EBU (κάτι που έκανε ήδη) και την διοργάνωση του ελληνικού τελικού και από εκεί και πέρα ο καθένας να βάλει το χέρι στην τσέπη. Συγκεκριμένα είπε ότι δεν πληρώνει, όχι το πρόμο τουρ της Ελληνικής συμμετοχής αλλά ούτε καν τα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο στον Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece. Tο γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αμηχανία στην δισκογραφικές εταιρείες που σκέφτονται ακόμα και την αποχή τους από τον ελληνικό τελικό. Ήδη κάποιες από αυτές έχουν ενημερώσει ότι δεν ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν καθώς θεωρούν ότι το ποσό που έχει ζητηθεί να καλυφθεί είναι τεράστιο. Απορία πάντως προκαλεί το γεγονός  ότι η κρατική τηλεόραση χειρίζεται φέτος λάθος το θέμα καθώς δίνει για μια εκπομπή κάθε Σάββατο 1.500.000 συνολικό μπάτζετ και για την eurovision που η τηλεθέαση είναι εξασφαλισμένη ούτε καν 200.000 ευρώ. Εδω βέβαια θα πρέπει να θυμίσουμε οτι υπάρχουν και άλλες εκπομπές που δεν κανούν άθροισμα 50% ολόκληρη την χρόνια και στοιχίζουν αρκέτες εκατοντάδες ευρω.
Η αποχώρηση της Λίτσας Πισκέρα φαίνεται ότι αποσυντόνισε την κατάσταση καθώς πάρα το περιορισμένο μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί τα προηγούμενα χρόνια τα κατάφερνε μαζί με την ομάδα της να βάζουν συνεχώς την Ελλάδα μέσα στην 10αδα. Οι πλροφορίες κάνουν πάντως λόγο για τρεις μονο δισκογραφικές να σκέφτοναι την συμμετοχή και ήδη έχει ακουστεί το όνομα ενος συγκρότηματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.