Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Παντρεύονται tvxs και insider


Ο χορός των συγχωνεύσεων ξεκινάει και στο internet. Δυο ενημερωτικά sites, το tvxs και το insider, ανακοίνωσαν...




την συγχώνευσή τους!
Όπως ανήγγειλε τόσο ο Στέλιος Κούλογλου μέσα από το tvxs όσο και ο Ανδρέας Μπελιμπασάκης, από το insider, αποφάσισαν να συγχωνευτούν προκειμένου να μπορέσουν να τραβήξουν μερίδιο της διαφημιστικής πίτας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν και ποιο θα είναι το νέο όνομα που θα προκύψει.

Διαβάζουμε στο tvxs: Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ισχύς είναι "εν τη ενώσει": στα πλαίσια της μοναδικής για τα ελληνικά ιντερνετικά δεδομένα συνεργασίας που ξεκινάμε, το tvxs.gr θα δυναμώσει ακόμη περισότερο τον ενημερωτικό του χαρακτήρα, ενώ το the insider.gr, συνεχίζοντας να πληροφορεί το δικό του κοινό για τις εξελίξεις, θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στην αρθογραφία, τα αφιερώματα και τις δημοσιογραφικές έρευνες.
Βέβαια, χρειάζεται να ειπωθεί για μια ακόμη φορά, τίποτα δεν είναι τζάμπα και ιδίως η σωστή, αδέσμευτη ενημέρωση. Παρά την μεγάλη επισκεψιμότητα του, το Tvxs εξακολουθεί να μην αποτελεί το ..αγαπημένο site πολλών διαφημιστικών εταιρειών, για ευνόητους λόγους.  Σχεδιάζουμε έτσι καινουργια προιόντα και παράλληλα  καινούργιες προτάσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά μας...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.