Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του 29χρονου σεκιούριτι


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο αδίστακτοι ληστές, που τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου εκτέλεσαν εν ψυχρώ...


τον 29χρονο υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι, με ένα καλάσνικοφ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, δράστες είναι ένας 31χρονος κι ένας 24χρονος, οι οποίοι τα μεσάνυχτα τις 14ης Αυγούστου, στο 4ο χλμ του παράδρομου της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα (θέση Σκάρπα, στο ρεύμα προς Κόρινθο) προσπάθησαν να κλεψουν το τζίπ του άτυχου υπαλλήλου. Εκείνος αντιστάθηκε και τότε οι ληστές τον πυροβόλησαν με το καλάσνικοφ, σωριάζοντάς τον νεκρό. Εν συνεχεία, με το τζιπ του άτυχου άνδρα διέπραξαν ληστεία την 01:15 ώρα στα διόδια της Αττικής Οδού στο Ρουπάκι Ασπροπύργου. Η λεία τους ήταν μόλις 200 ευρώ! Τόσο κοστολόγησαν την ανθρώπινη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους με όλες τις λεπτομέρειες, ενώ πριν λίγο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.