Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ηλίθιοι ληστές ξέχασαν την καραμπίνα κι έκαναν λίμπα την εκκλησία για να την βρουν! [2 ΒΙΝΤΕΟ με τη δράση τους]


Όσκαρ ηλιθιότητας διεκδικούν τρεις ληστές, οι οποίοι, όπως θα δείτε και στα σχετικά βίντεο, έκαναν μία ληστεία σε βενζινάδικο κι αμέσως μετά άλλη μία σε εκκλησία. Όμως ξέχασαν την καραμπίνα στην πόρτα. Έψαχναν, δεν την έβρισκαν πουθενά, τα έκαναν λίμπα για την βρουν αλλά τίποτα...




Η κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου, στη Γαστούνη Ηλείας, κατέγραψε τα πάντα, στις 9.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (06-12-2011). Οι 2 ληστές με τον... ζουμπά συνεργό τους, μπήκαν και άδειασαν το ταμείο του βενζινάδικου.



Οι ίδιοι ληστές, χθες το βράδυ, αποφάσισαν να χτυπήσουν πάλι στη Γαστούνη Ηλείας, αυτή τη φορά, όμως, στην  ην εκκλησία του κοιμητηρίου, προκειμένου να βρουν την καραμπίνα που... ξέχασαν έξω από την εκκλησία το προηγούμενο βράδυ, όταν ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τη διαρρήξουν!

Οι πανηλίθιοι ληστές επέστρεψαν και όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Κατέστρεψαν καντήλια, σταυρούς, το παγκάρι, ενώ από τη μανία τους δεν γλίτωσε ούτε το Ιερό!

Είχαν ξεχάσει την καραμπίνα στο πεζούλι, έξω από τη σιδερένια πόρτα της εκκλησίας. Όμως δεν το θυμόντουσαν κι όταν διαπίστωσαν ότι δεν έβρισκαν την καραμπίνα, άρχισαν να καταστρέφουν τα πάντα.

Για κακή τους τύχη όμως, η καραμπίνα βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα... έχοντας πάνω της τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα. Ξετυλίγοντας το «κουβάρι» της υπόθεσης οι αστυνομικοί, βρέθηκαν μπροστά στα άτομα που το βράδυ της Τρίτης λήστεψαν το βενζινάδικο στο δρόμο Γαστούνη-Βαρθολομιό. Έτσι μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις.


*planet-greece με πληροφορίες από Ηλεία news και ΟΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.