Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το φετίχ 73χρονου αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο του


Κάλυπτε τις σεξουαλικές του ανάγκες με ξανθιά κούκλα, που ήταν μονίμως στο ρεύμα, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή…

Είχε ζητήσει από τους οικείους του να μην μπαίνουν ποτέ στο δωμάτιό του που ήταν άβατο τα τελευταία χρόνια


Ήταν ένας φιλήσυχος συνταξιούχος επαγγελματίας ο μουσουλμάνος κάτοικος εν ζωή της οδού Εγνατίας που με το θάνατό του αποκαλύφθηκε στους γιους του το καλά κρυμμένο μυστικό που είχε τα τελευταία χρόνια. Απαγόρευε σε όλους και στη σύζυγό του να μπαίνει στο δωμάτιο όπου είχε αποσυρθεί ακόμη και για την καθαριότητά του που την αναλάμβανε ο ίδιος.


Όταν λοιπόν αποδήμησε στους ουρανούς ο γιος του που ανέλαβε τα της νεκρώσιμης τελετής είδε ότι στο κρεβάτι του υπήρχε έτοιμη στην μπρίζα μια κανονικού μεγέθους ξανθιά και με πληθωρικά προσόντα κούκλα, που ήταν η μόνιμη συντροφιά κι ερωτική του παρτεναίρ. Ανέξοδη, βολική, αμίλητη και υποτακτική.


Ο 73χρονος, που ήθελε την ηρεμία του απομονωνόταν στο δωμάτιό του με την άψυχη κούκλα του χωρίς να πικραίνει κανένα ή να δημιουργεί προβλήματα, λέγοντας ότι ήθελε να απομακρυνθεί από όλα και από όλους.


Η προμήθειά της κούκλας όπως τελικά αποκαλύφθηκε έγινε από συγγενή του που δούλευε στα καράβια και ήρθε από το εξωτερικό ώστε να μην είναι τελικά μια τελείως πλαστική κούκλα αλλά να έχει κάποια σχετική «ανθρώπινη» υφή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.