Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Επιτέλους τάξη στο App Store

Περισσότερες από 500.000 εφαρμογές είναι ήδη στα ράφια του App Store και σίγουρα κάποιες είναι σημαντικές για εσάς. Αν ξέρετε τι θέλετε τότε η λύση είναι σχετικά απλή ένα search συνήθως αρκεί για έχετε αποτέλεσμα....

Υπάρχουν όμως και αρκετές εφαρμογές που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες, αλλά δεν τις έχετε φανταστεί. Σε αυτήν την περίπτωση μια λύση είναι η τυχαία περιήγηση στο App Store. Μια άλλη που σκέφτηκε η εταιρεία AppsFire είναι να κατηγοριοποιήσει τις εφαρμογές βάσει logo τα οποία είναι οικεία στους χρήστες.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρείας Ouriel Ohanyon, οι χρήστες εμπιστεύονται περισσότερο εφαρμογές που σχετίζονται με κάποιο γνωστό τους logo. Αν για παράδειγμα ο χρήστης επιλέξει το logo του Linkedin θα δει επιπλέον και την εφαρμογή CardMunch κ.ο.κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.