Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βγαίνουν και οι ανάπηροι στους δρόμους

Η κραυγή αγωνίας των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, για την φτώχεια, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, θα ακουστεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Ομόνοιας, στην Παν - αναπηρική Πανελλήνια Συγκέντρωση που διοργανώνει η Ε.Σ.Α.μεΑ...

Σε αυτό τον αγώνα καλούνται όλα τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους, οι εργαζόμενοι στα Κέντρα που παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στο χώρο της ειδικής εκπαίδευσης, οι νοσηλευτές που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος υγείας, κάθε πολίτης που αντιλαμβάνεται ότι η εγκατάλειψη των πιο οικονομικά αδύναμων πολιτών σημαίνει πολιτισμική υποβάθμιση και κοινωνικό εξευτελισμό για τη χώρα μας, τα ΜΜΕ που θα στείλουν την κραυγή των αποκλεισμένων σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.