Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Θέλει να διώξει τις παράνομες πόρνες ο Λοβέρδος

Από τους 620 οίκους ανοχής και στούντιο, οι 7 είναι νόμιμοι και από τα 20.000 εκδιδόμενα άτομα τα 1.200 είναι δηλωμένα, ανέφερε...


 χθες  ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε πως γεννάται μείζων θέμα για την δημόσια υγεία και έθεσε θέαμ απέλαυσης των αλλοδαπών γυναικών φορέων του AIDS.

Σε συνεργασία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, όπως είπε, δόθηκαν από το υπουργείο Υγείας τα στοιχεία για την παράνομη εκπόρνευση καθώς εγείρεται θέμα δημόσιας υγείας . Για να καταλήξει: Να φύγουν από τη χώρα οι γυναίκες φορείς !

Να σημειωθεί ότι οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) έχουν διαπιστώσει πως η αύξηση του AIDS το 2011 έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού άγγιξε το 50% τους πρώτους μήνες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ένα μεγάλο ποσοστό της αύξησης αποδίδεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών αλλά και στην πορνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.