Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γερασμένος και με ένα δόντι λιγότερο!


Η φωτογραφία που βλέπετε είναι αρχείο και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες - ΣΟΚ...




Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά από αρκετό, καιρό εμφανίστηκε ξανά μπροστά στις κάμερες, αλλά οι φωτογραφίες που θα δείτε δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παλιό, λαμπερό, ατακαδόρο και ζωντανό παρουσιαστή του παρελθόντος.

Αν και περνάει πολύ δύσκολα αυτή την περίοδο εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής του κατάστασης, αλλά και της κατάσχεσης του σπιτιού του που είναι προ των πυλών, ο παρουσιαστής και μουσικός προσπάθησε να βάλει το ωραίο του χαμόγελο και πήγε να δει και χα χειροκροτήσει τον αδελφό του, Θάνο.
Από το πλευρό του, βέβαια, δεν έλειπε σύμφωνα με το περιοδικό "CIAO" η καλή του φίλη και κλινική ψυχολόγος Βάσω Μακαρόνη, η οποία είναι το στήριγμά του τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.