Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς σας το λέγαμε.Μπείτε ψηφίστε.Προσωπικότητα της χρονιάς για το ΤΙΜΕ , ο Ερντογάν

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακηρύχθηκε ως η προσωπικότητα της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Time. Στην ψηφοφορία του περιοδικού ο Τούρκος πρωθυπουργός έλαβε
122,928 ψήφους, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον άσο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι με 74.412 ψήφους. Οπως αναφέρει το περιοδικό, ο Ερντογάν επαινέθηκε ως οργανωτής της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Βοήθησε την Τουρκία να ενισχύσει την θέση της ως η δεύτερη γρηγορότερα αναπτυσσόμενη οικονομία στον κόσμο.
Αν και δεν είναι Αραβας, είναι ο ηγέτης που τυγχάνει μεγάλου θαυμασμού από τον αραβικό κόσμο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ.
Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνη που ψήφισαν «Οχι» στο να αναδειχθεί ο Ερντογαν ως προσωπικοτητα της χρονιάς. Περισσότεροι από 180.000 ψηφοφόροι ψήφισαν αρνητικά και η διαφορά των αρνητικών ψήφων ήταν μεγαλύτερη από των θετικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.