Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Μυρίστηκε αίμα το κοράκι το ζεύγος αλλά δεν του έφτανε, ήθελε κι άλλο... κι επινόησε κι άλλη απολυμένη στο Star!


Δεν τους έφταναν οι έξι (6) απολύσεις των εργαζομένων, στο Star Channel, ήθελαν κι άλλο αίμα. Κι έτσι στη λίστα των απολυμένων συμπεριέλαβαν κι άλλη μία εργαζόμενη, η οποία δεν έχει όμως απολυθεί! Δείτε το...




Για τον μετρ της κιτρινίλας, Νίκο Ευαγγελάτο, τι να πούμε. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ακόμη και η Δευτέρα Παρουσία να γίνει και να την έχει on camera, και πάλι δε θα είναι ευχαριστημένος. Θέλει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο.... και πάλι δεν είναι αρκετό.

Οι... τατιανιές της Τατιάνας Στεφανίδου, όμως, μες στο ίδιο της το "μαγαζί", που την περιμάζεψε από τα αζήτητα και της δίνει ψωμί, ξεπέρασαν αυτή τη φορά κάθε όριο.

Στο ζεύγος, δεν έφτανε ο αριθμός των έξι απολυμένων και ήθελαν κι άλλα. Πρόσθεσαν και το όνομα της Γιωργίας Χάρδα, χωρίς ΠΟΤΕ η εξαιρετική συνάδελφος να έχει κληθεί, πόσω μάλλον να έχει υπογράψει, την απόλυσή της από το κανάλι! Δείτε τι γράφουν στο zappit:


To "ρεπορτάζ" του Zappit, αναπαράγεται και στο αδελφό Newsit. Έτσι, εν ψυχρώ, έγραψαν ένα όνομα χωρίς να κάνουν την παραμικρή διασταύρωση. Χωρίς να έχουν τα μούτρα να βγουν δημοσίως να ζητήσουν συγγνώμη. Χαίρονται και πλουτίζουν με την δυστυχία των άλλων. Κι όταν δεν υπάρχει δυστυχία δεν τους ενδιαφέρει καν να την προκαλούν. Οι υποθέσεις του Σορίν Ματέι και της Γκινάκη είναι ακόμη νωπές.

Και τι αρχίσαμε να θυμόμαστε σιγά - σιγά, στο planet-greece; Μία πολύ "πετυχημένη" εκπομπή με τίτλο "Αποδείξεις" και ένα ρεπορτάζ για τα Carrefour και τα "σαπάκια", που ξαφνικά διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν και ως δια μαγείας μπήκαν τα γνωστά super market ως διαφημιζόμενοι στα παραπάνω sites του ζεύγου. Αλλά τι λέμε τώρα... κακίες είναι αυτές, δικές μας, επειδή δεν έχουμε πάρει διαφήμιση.....

Συγγνώμη αξιόλογοι επαγγελματίες και πάνω απ' όλα άνθρωποι (με "Α" κεφαλαίο), κύριε Ευαγγελάτε και κυρία Στεφανίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.