Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Θέλει να φάει κι άλλα από τους εργαζόμενους ο Αλαφούζος


Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ, που μετά τις ατομικές συμβάσεις εργασίας, που υπέγραψαν εκβιαστικά υπό το βάρος της σπάθης των απολύσεων, καλούνται τώρα να υπογράψουν νέες συμβάσεις με επιπλέον μειώσεις ύψους...




10%! Δηλαδή 10% + 10%!!! Η.. δικαιολογία του Γιάννη Αλαφούζου είναι - ποια άλλη - η κρίση στην αγορά! Και βέβαια, πατάει στο γεγονός ότι οι ατομικές συμβάσεις με μειωμένες κατά 10% τις αποδοχές είχαν ετήσια διάρκεια. Και τώρα, όπως πάντα, γυρίζει και τους λέει: ή υπογράφετε ή ξεκινώ τις απολύσεις.

Δυστυχώς, υπάρχουν μέσα στον ΣΚΑΪ κάποιοι εμετικοί τύποι, κολαούζοι της διοίκησης, των οποίων οι αποδοχές βέβαια δεν έχουν υποστεί την παραμικρή μείωση, που πιάνουν έναν έναν τους εργαζόμενους και τους καλούν να υπογράψουν ΚΑΙ τις νέες ατομικές συμβάσεις με την επιπλέον μείωση. Μάλιστα το θράσσος τους είναι απύθμενο. Δεν τους ενδιαφέρει καν που κάποιοι θα φτάσουν να παίρνουν 600 ευρώ με 12 ώρες δουλειά στους δρόμους. Αρκεί να διατηρήσουν τους παχυλούς μισθουδάκους τους.

Και τι αρχίσαμε να θυμόμαστε, τώρα, σιγά - σιγά, στο planet-greece... Μία υπόθεση με κάτι πιεστήρια, κάτι ανείσπρακτα πρόστιμα και κάτι χαρτιά που αιωρούνται ως... οφέλη! Λέτε να τα δούμε σύντομα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.