Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αεροπλάνο προσγειώθηκε ... ανάποδα

Αεροπλάνο προσγειώθηκε ... ανάποδα

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι τραυματίστηκαν την Τετάρτη όταν το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν, πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης Οσχ, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN....
«Η προσγείωση του αεροσκάφους, τύπου Tubolev-134, πραγματοποιήθηκε εν μέσω πυκνής ομίχλης, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να εκτραπεί της πορείας του και να προσγειωθεί στη αριστερή του πλευρά», τόνισε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της ασιατικής χώρας στο ρωσικό πρακτορείο Novosti.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, 70 άνθρωποι επέβαιναν μέσα στο αεροσκάφος ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μετά την προσγείωσή του σημειώθηκε έκρηξη. Τα Tupolev είναι δικινητήρια αεροπλάνα, ρωσικής κατασκευής, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε χώρες της Κεντρικής Ασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.