Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΤΖΑΒΑΡΑΣ:Όχι νέα μέτρα, όχι νέοι φόροι, όχι μειώσεις μισθών

«Συζητάμε μόνο παρεμβάσεις για τη μείωση της κρατικής σπατάλης. Αυτό θεωρούμε ανάσα ζωής για την πορεία του τόπου στην έξοδο από την κρίση» είπε στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να...


 ληφθούν μέτρα μείωσης συντάξεων και μισθών ή αύξηση των φόρων.

«Ο κ. Βενιζέλος προχθές είπε ότι τα νέα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν από μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή. Δεν μπορώ κάθε φορά να τοποθετούμαι για τα λεγόμενά του. Έχουμε να κάνουμε με μία μετακινούμενη άμμο στη σκέψη και στη γλώσσα του κ. Βενιζέλου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τζαβάρας μίλησε για «τακτική προκειμένου να στριμώχνεται συνεχώς ο Αντώνης Σαμαράς», αλλά και για «πολιτικούς της Ελλάδας που πήγαιναν στην τρόικα και “κάρφωναν” τον Πρόεδρο της ΝΔ για να τον πιέζουν στη συνέχεια από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.