Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Υπουργός Βάζει τα κλάματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Τουλάχιστον αυτή η γυναίκα έχει φιλότιμο. Δεν άντεξε το βάρος των ίδιων της των εξαγγελιών. Ο λόγος για την υπουργό.... Κοινωνικών Υποθέσεων της Ιταλίας που ούτε λίγο ούτε πολύ έβαλε τα κλάματα την ώρα που ανακοίνωνε τα μέτρα λιτότητας που θα πλήξουν τους συνταξιούχους της γειτονικής χώρας. Η αναγγελία των αυστηρών μέτρων λιτότητας από την ιταλική κυβέρνηση χαρακτηρίστηκε από την έντονη αντίδραση της υπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων Ελσα Φορνέρο, η οποία δάκρυσε όταν άρχισε να μιλά για τις θυσίες των συνταξιούχων.

1 σχόλιο:

  1. Τουλαχιστον αυτη τιμα τα παντελονια που φορα.

    Εδω στη Ελλαδα το τραγικο και το φασιστικο ειναι να σου λενε συνεχως ψεματα, τα οποια διαψευδονται την επομενη μερα, να παιρνουν συνεχεια μετρα που σου ρημαζουν την ζωη και να γελανε απροκαλυπτα και να ξερεις τι έλεγε πριν δυο χρονια ο περιφημος πρασινος συνδικαλιστης και σημερινος Υπουργος εργασιας .
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.