Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Έρχεται και θα τσούζει

Οργιάζουν οι φήμες για τη νέα τηλεόραση που θα λανσάρει στην αγορά η Apple το 2012. Η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει τη νέα πρωτοποριακή τηλεόραση σε διάφορα μεγέθη. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για κόστος διπλάσιο από αυτό μιας συμβατικής τηλεόρασης.....Τι προσφέρεται στους καταναλωτές σ' αυτή την τιμή;
Οι αναλυτές λένε ότι η τηλεόραση θα είναι εξοπλισμένη με το Siri το οποίο θα επιτρέπει το χειρισμό της με φωνητικές εντολές. Επιπλέον, θα είναι δυνατός ο χειρισμός της συσκευής από το iPhone ή το iPad.
H Apple σκέφτεται την κατασκευή μιας τηλεόρασης εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Steve Jobs αναφέρει στη βιογραφία του: “Θέλω να φτιάξω μια τηλεόραση που θα είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Θα συνεργάζεται με όλες τις συσκευές μας καθώς και με το iCloud ενώ θα έχει τον πιο απλό χειρισμό που μπορεί να σκεφτεί κανείς. Επιτέλους νομίζω ότι το βρήκα!”
Προς το παρόν η Apple κρατάει κρυφά τα σχέδιά της για τη νέα τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.