Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ:«το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται βαθιές αλλαγές και μεγάλη επέμβαση»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε ότι με το άνοιγμα των διαδικασιών εκτός από τον απολογισμό, θα μπει στο τραπέζι και το θέμα...

 ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. «Αμέσως μετά τις γιορτές να ανοίξει η διαδικασία απολογισμού και μετά, αντικειμενικά, θα μπει το θέμα της ηγεσίας». Παράλληλα, όπως τόνισε, η ψηφοφορία πρέπει να γίνει από τη βάση και υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται βαθιές αλλαγές και μεγάλη επέμβαση», αλλά διευκρίνισε ότι το ζητούμενο είναι «να μην απαξιωθεί το κίνημα».

Ο κ. Πρωτόπαπας εκτίμησε ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, προβλέποντας ότι θα διεξαχθούν 1-1,5 μήνα μετά.

Αναφερόμενος στη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «όλοι έχουν δικαίωμα να είναι οι υποψήφιοι και δικαίωμα όλων είναι να μην τους ψηφίσουν», ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του στα όσα ανέφερε ο υπουργός Αναπτυξης, λέγοντας ότι «με βρήκε αντίθετο το σημείο της πλήρους ισοπέδωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.