Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στρος-Καν: Το σεξ με την καμαριέρα ήταν συναινετικό, αλλά και βλακώδες

«Συναινετική αλλά βλακώδη» χαρακτηρίζει στη νέα βιογραφία του ο Ντομινίκ Στρος Καν την εξάλεπτη, όπως λέει ο ίδιος, σεξουαλική συνεύρεσή του με την καμαριέρα του Sofitel Ναφισάτου Ντιαλό, αφού όχι μόνο οδήγησε στην παραίτησή... του από την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά του στέρησε την ευκαιρία να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας.

Το βιβλίο βασίστηκε σε έξι συνεντεύξεις με τον Στρος Καν αλλά και σε επιμέρους έρευνες. Εχει τίτλο «Η υπόθεση Στρος Καν - Η δεύτερη έρευνα» και το υπογράφει ο γάλλος δημοσιογράφος και βιογράφος του DSK, Μισέλ Τομπμάν. Κυκλοφόρησε σήμερα στη Γαλλία.

Πρόκειται για την πρώτη λεπτομερή δημόσια εξιστόρηση των γεγονότων από τον 62χρονο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για τα όσα συνέβησαν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάιο. Oπως υποστηρίζεται στις σελίδες του βιβλίου η 32χρονη Ντιαλό «έριξε ένα βλέμμα όλο νόημα» στον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ καθώς εκείνος έβγαινε γυμνός από το μπάνιο. «Αυτό το βλέμμα ο ίδιος εξέλαβε ως πρόσκληση για σεξ» γράφει ο Τομπμάν.

Oπως αποκαλύπτεται, ο Στρος Καν πιστεύει ότι η καμαριέρα συμμετείχε σε μία συνωμοσία εναντίον του προκειμένου ο ίδιος να μην συμμετάσχει στις γαλλικές εκλογές. Επίσης την θεωρεί υπεύθυνη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του κινητού του από τη πολυτελέστατη σουίτα. Ο Στρος Καν δεν έχει σχολιάσει ακόμη δημόσια το βιβλίο, ωστόσο οι συνήγοροι της Ντιαλό έσπευσαν πρώτοι να χαρακτηρίσουν την περιγραφή της πελάτισσάς τους στις σελίδες του «παράλογη» και «αποκύημα φαντασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.