Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ολονύχτιο πάρτι των ληστών


Η αστυνομία, έτσι που την κατήντησε ο Παπουτσής, ήταν πανταχού... απούσα! Κι οι ληστές έκαναν πάρτι αρχής γενομένης από χθες το απόγευμα...




Στον Ασπρόπυργο, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από υπάλληλο χρηματικό ποσό.


Στη Λυκόβρυση, οδός Γρηγ. Λαμπράκη, άγνωστος δράστης εισήλθε σε S/M και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στον Ασπρόπυργο, περιοχή «Σοφό», 2 άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί ως πελάτες σε Δ.Χ.Ε. αυτ-το (ταξί), με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από τον οδηγό άγνωστο χρηματικό ποσό και το σύστημα πλοήγησης του αυτ-του.

Στην Αθήνα, οδός Αχαρνών, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

2 σχόλια:

  1. Καλα, είστε σοβαροί? 4 ληστείες σε πληθυσμό 5 εκατομμυρίων , εκ των οποίων το 1 λαθρομετανάστες, είναι μεγάλο νούμερο? μάλλον δεν έχετε τι να γράψετε κι ασχολείστε με τρίχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν κάποια μέρα, αγαπητέ φίλε/η έρθουν στο σπίτι σου (που δε σου το ευχόμαστε σε καμιά περίπτωση) και σου το αδειάσουν ή με την απειλή του όπλου σου αρπάξουν όσα χρήματα έχεις πάνω σου, στον δρόμο ή αλλού, μην καλέσεις την αστυνομία, μην ασχοληθείς, μην διαμαρτυρηθείς, μην φωνάξεις, μην... στεναχωρηθείς. Να κρατήσεις την... σοβαρότητά σου. Θα είσαι απλά ένας στα 5 εκατ. κατοίκων που απλά του έκατσε μία... στραβή.

    Ευχαριστούμε για το... σοβαρό σου σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.