Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σε reality ο Clint Eastwood

Μπορεί ο Clint Eastwood να ανακοίνωσε ότι δεν θα βρεθεί ποτέ ξανά μπροστά από τις κάμερες αλλά όπως φαίνεται εννοούσε τις κινηματογραφικές αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ ετοιμάζεται να εκτεθεί σε reality τύπου «Osborns» και «Kardashians» μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του....
Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν πως το show θα δείχνει πως είναι η ζωή της οικογένειας. Θα επικεντρώνεται στη ζωή της συζύγου του, Ντίνα Ίστγουντ και της 18χρονης κόρης τους Φραντσέσκα που θέλει να γίνει ηθοποιός. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα συμμετέχει στο ριάλιτι παρά μόνο σε πολύ λίγα cameos που θα είναι απαραίτητα.

Το show έχουν αναλάβει οι παραγωγοί Bunim/Murray που είναι υπεύθυνοι για τα «Τhe Real World», «Bad Girls Club» και όλα τα reality των αδελφών Kardashian. Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε και τα πρώτα επεισόδια από το τηλεοπτικό δίκτυο «E!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.