Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η σφαγή στο STAR ; Νεες Εξελίξεις

Φαίνεται ότι στο STAR τα δράματα συνεχίζονται αυτή την φόρα είχαμε ...
το κόψιμο μιας εκπομπής από την διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος καθώς κόβεται η εκπομπή της μαγειρικής που παρουσίαζαν ο Ιωσηφ Μαρινάκης και η Ντίνα Νικολάου, σε όσους ήταν απασχολημένοι στην εκπομπή κανείς δεν λέει τι θα γίνει αν και έτσι όπως φαίνεται θα ακολουθήσει ο δρόμος της απόλυση. Λίγες ημέρες λοιπόν πριν τα Χριστούγεννα και μετά τις 6 απολύσεις πριν λίγες ημέρες διαβαστε εδω , τις 4 απολύσεις το καλοκαίρι και τις δύο τον περασμένο Απρίλιο η κωμωδία συνεχίζεται. Από το κανάλι δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση αλλά τα όσα διαδραματίζονται έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους εργαζόμενους που δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει την επόμενη ημέρα. Σίγουρα το κλίμα όπως ακούγεται δεν είναι καθόλου καλό στο κανάλι αφού τόσο καιρό όλοι ανησυχουν για το που παει ο σταθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.