Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νέα πατάτα απο το zougla πέθανε και άλλον

Φαίνεται τελικά ότι δεν διορθώνονται με τίποτα εκεί στο zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου καθώς μετά τον...
Μιχάλη Ζαμπίδη κα τον TUS σήμερα πέθαναν και τον Χρήστο Χωμενίδη, συγγραφέα και ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Έχουμε πεί και άλλες φορές ότι δεν μπορεί να επιτρέπουν έστω και σε αναγνώστες να γράφουν ειδήσεις που είναι ανακριβείς ωστόσο εκείνοι δεν μπαίνουν καν το κόμπο για μια τυπική διασταύρωση πριν την ανάρτηση μιας είδησης έτσι ώστε να μην προκαλούν σύγχυση. Δείτε λοιπόν την νέα είδηση και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει εκεί στο zougla.


Διαβάστε το πλήρες κείμενο  που έγραψαν όπου μάλιστα φρόντισαν να ενημέρωσουν και να πάρουν και δήλωση απο φίλο του ...
Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Δευτέρας (19/12) ο Χρήστος Χωμενίδης, συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί περίπου στις 07.45. Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με την αστυνομία, άνοιξε το παράθυρο και έπεσε στο κενό. Ο εκλιπών, άφησε πίσω του τρία ιδιόχειρα σημειώματα.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Χρήστος Χωμενίδης δεχόταν απειλές μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που όπως είχε δηλώσει ο ίδιος τον στεναχωρούσε, και τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το διαδίκτυο.

Ο φίλος και συνεργάτης του από την Athens Voice Δημήτρης Φύσσας δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία: «Λίγες μέρες νωρίτερα βρεθήκαμε σε συνέντευξή σχετικά με τις απειλές που δεχόταν. Φαινόταν στεναχωρημένος όμως δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Για το περιστατικό η αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία του.

Η κηδεία του Χρήστου Χωμενίδη θα γίνει την Τετάρτη στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

1 σχόλιο:

  1. τον παιζουν με 5 χέρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πεις σ αυτη την περιπτωση και παλι λιγο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.