Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πρώτη με 6180 ευρεσιτεχνίες η IBM


Η IFI Claims, κυκλοφόρησε σήμερα τη λίστα με εκείνους που κατοχύρωσαν τις περισσότερες πατέντες στις ΗΠΑ για το 2011. ...Η IBM ήταν στην κορυφή αυτής, με μάλλον έναν αρκετά εντυπωσιακό αριθμό μιας και κατάφερε να της χορηγηθούν 6.180 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η υπόλοιπη λίστα, όπως και θα ήταν αναμενόμενο αποτελείται από μερικά αρκετά μεγάλα ονόματα στο χώρο της τεχνολογίας.

Η Samsung αν και είχε μία αρκετά γεμάτη και κουραστική χρονιά με τον δικαστικό πόλεμο με την Apple, ένα γύρο στο πλανήτη, κατέκτησε την δεύτερη θέση με 4.894 διπλώματα ευρεσιτεχνίας -μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία και μόνο χρονιά.

Ο αριθμός όμως των πατεντών δεν είναι ανάλογος της επιτυχίας που μπορούν αυτές να φέρουν, μιας και η Apple βρίσκεται στην 39 θέση του εν λόγω καταλόγου, με 676 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, παρόλα αυτά η προηγούμενη χρονιά ήταν κάτι περισσότερο από πετυχημένη για την εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.