Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη επιστροφή της Adele!

Η Adele επιστρέφει live αυτή τη φορά στην τελετή απονομής των φετινών Brit Awards!...
Η υποψήφια σε 3 κατηγορίες βρετανίδα μουσικός ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στη σκηνή στις 21 Φεβρουαρίου για να τραγουδήσει μπροστά στο κοινό μετά από απουσία 5 μηνών.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των Brit Awards στο Λονδίνο, έγραψε στο tweeter: «Είμαι κατενθουσιασμένη, ευχαριστώ για τις υποψηφιότητες».

Η Adele είναι το φαβορί στις κατηγορίες καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς για το “21”, καλύτερης βρετανίδας ερμηνεύτριας και καλύτερου βρετανικού single για το “Someone Like You”.

Θα είναι όμως η πρώτο live comeback της Adele στη σκηνή μετά την επέμβαση που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο; Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η υπέροχη φωνή της είναι πιθανό να ακουστεί στις 12 Φεβρουαρίου στην απονομή των Grammys, όπου είναι υποψήφια σε έξι κατηγορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.