Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

AUDI A1 Quattro.Φυσάει!!!


Σε 333 συλλεκτικά κομμάτια αναμένεται να παραχθεί η νέα τετρακίνητη έκδοση Quattro των 256 ίππων του Audi Α1, την οποία παρουσίασε αυτές τις μέρες η γερμανική εταιρεία.
Το A1 Quattro...


δείχνει πολύ «αγριεμένο» σχεδιαστικά και δεν κρύβει καθόλου τον σπορ χαρακτήρα του. Πρώτα απ’ όλα οι εντυπωσιακές ζάντες 18» που φορά, είναι μια τιμητική αναφορά στο ένδοξο παρελθόν των θρυλικών quattro. Κάτω από το καπό του συναντάμε ένα δίλιτρο σύνολο με τούρμπο, που αποδίδει ισχύ 256 ίππων και ροπή πάνω από 35 kgm.
Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνεργάζεται με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, μεταδίδοντας την κίνηση μόνιμα και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενους υδραυλικού πολύδισκου συμπλέκτη και επιταχύνοντας το αυτοκίνητο από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 5,7 δευτερολέπτων, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 245 χλμ./ώρα. Το ESP έχει τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης, για την περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θελήσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του π.χ. σε μια πίστα. To λανσάρισμα του Α1 Quattro θα γίνει στο δεύτερο εξάμηνο του 2012.

πηγή: auto-internet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.